Om oss

Trondheim Concerts AS er Trondheims ledende konsertarrangør, og bak selskapet står flere av Trondheims mest erfarne konsertarrangører. Vi har solgt mer enn 200.000 konsertbilletter i Trondheim de senere årene.

Blant artistene er Iron Maiden, Mark Knopfler, Roxette, Ozzy Osbourne, Nightwish, A-ha, Royksopp, Åge Aleksandersen, Within Temptation, Judas Priest, Lissie, Highasakite, Kaizers Orchestra, Big Bang og Sivert Høyem for å nevne noen. Vi har arrangert konserter på Lerkendal, Sverresborg Arena og Borggården, i tillegg til mange av de mindre scener som Rosendal, Olavshallen og Dokkhuset.  Sommeren 2016 tar vi i bruk Granåsen Arena for aller første gang, som er det største konsertområdet Trondheim har tilgjengelig.

Vi er opptatt av å tilby det Midt-Norske publikum et variert utvalg artister, og gjennomføre gode tekniske arrangementer slik at du som publikum trives, og ønsker å komme tilbake til våre konserter. Vårt hovedfokus er større konserter med store internasjonale, og noen utvalgte nasjonale artister.

Vi som står bak Trondheim Concerts

Kristian Digre

Bor på Singsås.
Har arrangert konserter siden 2006. Jobber til daglig som Regiondirektør i EVRY i Trondheim.
Å arrangere konserter er en hobby som er morsom og som gir energi. Det å bidra til en stor konsertopplevelse for folk i Trondheim er hoveddrivkraften. Så treffer man jo mange hyggelige mennesker!
Favorittartist: AC/DC

Stein Vanebo

55 år,  bor på Bakklandet, Trondheim.
Stein har arrangert konserter i Trondheim siden 1986.
Favorittband: Rage Against The Machine

Mård Askim

Jobber til daglig som CEO/ Partner i Revio AS. Jobbet med sikkerhet og arrangementer siden 1996. Drivkraften er å se stappfulle arenaer med glade mennesker som digger og koser seg.
Favorittartist: Lars Winnerbäck

Heidi Davidsen Digre

Bor på Singsås.
Jobber til daglig hos Lillerønning Snekkerifabrikk AS som HR/økonomiansvarlig.
Har vært med å arrangere konserter siden 2008.
Å få bidra til at musikkelskere skal gå gode musikkopplevelser er kjempeartig.
Musikk er rekreasjon og opplevelse.
Favorittartist: Journey

Børge Rødli

Jobber til daglig som sikkerhetssjef i PCM AS, samt  sikkerhetskonsulent/sikkerhetssjef for flere festivaler og konsertarrangører. Har bakgrunn fra Forsvaret og sivil sikkerhet. Er genuint interessert i trygge arrangement for byens befolkning.
Favorittartist er Queensryche – uten tvil!

omoss_2

Foto:   Hege Brattebø