Trondheim Rocks: Nytt band, festivalmat

Trondheim Rocks festivalen nærmer seg, og vi har et par oppdateringer:

– Skindred har dessverre blitt nødt til å trekke seg fra festivalen, og erstatter blir det trønderske bluesrock bandet Woodland. De sparker i gang festivalen kl 1340, lørdag 2. juni!

– På festivalen vil det være et ekstensivt utvalg mat å velge i på arenaen. Bl.a. en spesiell pop-up restaurant fra To Rom & Kjøkken med spesielle lunch og middags-menyer, hvor man må bestille bord i forkant av festivalen. Også diverse foodtrucks og andre aktører er på plassen. Les mere her:


Trondheim Rocks: Dagspass utsolgt, premium pass info

Nå teller vi kun dager til festival og alle dagspass både for lørdag og søndag er utsolgt.,

Men det er mange som spør om litt mere komfort når det kommer til den komplette festivalopplevelsen. Så her vil vi anbefale våre premium-billetter, for dere som stiller litt høyere krav.
Premium billetter kan bestilles her:
https://www.ticketmaster.no/event/trondheim-rocks-helgepass-billetter/556399

Har du allerede en ordinær festivalbillett, men ønsker å oppgradere denne til Premium, ta kontakt med Ticketmaster.
Merk: Premium er ikke mulig med dagspass, kun festivalpass.

Premium billetten inkluderer:
– Oppvarmet innendørs Premium område
– Egen bar med utvidet utvalg
– Egen matservering (i tillegg til et rikt utvalg ute på festivalområdet)
– Eget toalettområde innendørs
– Streaming av videoproduksjonen fra festivalen på storskjermer
– Bord og benker for å sitte ned
– Egen Premium tribune (ståtribune) under tak hvor man kan se konsertene på begge scenene
– Fri tilgang til hele festivalområdet
– Fast-track inn på arenaen


Trondheim Rocks snart utsolgt!

Det nærmer seg den aller første Trondheim Rocks festivalen med stormskritt, og vi er veldig glade for at det nå drar seg mot en utsolgt festival!
Kun noen få dagspass søndag er igjen, samt om lag 400 festivalpass.

Les Adressa sin pluss-sak i dag:  https://www.adressa.no/pluss/kultur/2018/05/04/Snart-er-den-første-festivalen-på-Dahls-tomta-utsolgt-16625062.ece
(også i papirutgaven)


Led Zeppelin Masters avlyst

Vi beklager å måtte meddele at konserten Stairway to Heaven – Led Zeppelin Masters den 7. oktober i Olavshallen er avlyst.
Bandet har sett seg nødt til å endre sine turneplaner, og dermed så var det ingen annen mulighet enn å kansellere Trondheim denne gangen.

Informasjon fra Olavshallen for refusjon av billetter:
For dere som har kjøpt billett så vil pengene tilbakebetales i sin helhet til kontoen som ble belastet ved billettkjøp. Du vil motta en epost fra Olavshallen når pengene er overført.  Har du kjøpt billetter over disk på et av våre utsalgssteder ber vi deg ta kontakt med vår billettluke på 73 99 40 50 (14-18).

Vi beklager ulempene dette medfører.


Tidsskjema – Trondheim Rocks

Det er ikke lenge igjen til den aller første utgaven av Trondheim Rocks!
Nå er tidsskjemaet klart, så det er bare å begynne å planlegge den 2. og 3. juni på Dahls Arena.
Se for øvrig på festivalens sider for mere informasion:   www.trondheimrocks.no / www.facebook.com/trondheimrocks


Ingen Granåsen-konsert i 2018

Dessverre må vi meddele at det ikke blir noen konsert i Granåsen nå i 2018. Men vi håper og tror at vi kommer sterkt tilbake også på den arenaen i 2019! Les Adressa sin sak om det her.

Foto: Bård Ivar Basmo


Trondheim Rocks – dagspass nesten utsolgt

Trondheim Rocks festivalen er to måneder unna, og dagspassene for lørdag 2. juni er nå utsolgte, mens det for søndag 3. juni er 143 stk igjen.
De siste dagspassene / festivalpassene selges her:   https://www.ticketmaster.no/artist/trondheim-rocks-billetter/991254


Brit Floyd tilbake til Trondheim

Tre år på rad har Brit Floyd solgt ut Olavshallen med sin særdeles gode hyllest til Pink Floyd.
Fredag 12. oktober kommer de tilbake til Olavshallen med sin «Eclipse World Tour 2018».

Brit Floyd regnes som den aller beste hyllesten til Pink Floyd der ute, både når det kommer til det musikalske, men også det å gjenskape det visuelle preget Pink Floyd hadde på sin «The Division Bell» turne. Det er et imponerende skue, med mye lys, laser og videoelementer som kombineres til et superb show hvor musikken får det perfekte samspillet.

Med en spesiell feiring av at det er 45 år siden albumet «Dark Side of the Moon» kom ut, så blir det i tillegg klassiske Pink Floyd låter fra «Wish You Were Here», «Animals», «The Wall»og «The Division Bell», og naturligvis mye mere.

Billetter er her.

Konserten er et samarbeid med Live Nation.

 


Trondheim Rocks – Billettene minker

Det er kun om lag tre måneder igjen til vi sparker i gang den aller første Trondheim Rocks festivalen på Dahls Arena!
Og billettsalget er godt på skinner, for skal du ha billett, merk at det kun er noen få hundre dagspass igjen til hver dag, og også under 2000 festivalpass. Så det går mot en utsolgt festival.

Om du enda ikke har billett, klikk her.

Merk at vi også har startet en liten konkurranse på Trondheim Rocks sin facebook-side, hvor det er mulig å vinne et festivalpass.

Mere om festivalen, besøk www.trondheimrocks.no


Maria Mena med ny julekonsert

Det var en av de mest etterspurte konsertene våre i fjor høst, julekonserten til Maria Mena. Den var utsolgt lang tid i forveien, og dermed ble mange skuffet over å ikke få den med seg. Så i år så setter vi opp en ny julekonsert.

Vidunderlig vakkert, lød VG-anmelderens dom over Maria Menas julehit «Home for Christmas». Det samme vil bli hvisket i korridorene etter at den folkekjære popstjernen har skapt førjulsmagi i Olavshallen den 19. november!

En kveld med den varme lyden av vinter.

Billetter i salg nå på denne linken.

Da Maria Mena trollbandt Grieghallen og Bergen i desember i fjor, trillet BA terningen til en klokkeklar femmer og stemte i med følgende beskrivelse av innledningen av konserten:

Det var altså et stappfullt Grieghallen som Mena fikk erfare, og da musikerne begynte å komme på scenen sto jubelen i taket. Det var en høyst ærverdig fremtreden Mena introduserte med, der alle de svartkledde musikerne (14 på det meste) fant sine plasser. Så fikk flygelet fylle hallen før Mena selv entret scenen med Ole Paus’ «Mitt lille land». Seansen var nærmest en prosesjon, og følelsen om at her skulle det skje noe stort var gåsehudfremkallende. Allerede under åpningslåten ble denne påstanden forseglet. Stemningen var satt, og hver eneste bevegelse ser ut til å fengsle publikum. Et særs godt utgangspunkt for artisten som bærer følelsene utenpå kroppen.”

Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby». Siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister. Mena lovprises av noen av verdens største artister, blant Kanye West og Sam Smith. Hun har vært høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, og har i løpet av 11 år fått et verdensomspennende publikum.

Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo. Maria Mena har vunnet Spellemannprisen (for albumet «Cause And Effect») og Edvard Grieg-prisen. Hun har også vært nominert til tysk Grammy (Eccho award).

VGs anmelder skriver om «Home for Christmas»:

Det er kun én ting å si om [Maria Menas «Home for Christmas»] – vidunderlig. Eller vakkert. Eller vidunderlig vakkert. «Home For Christmas» er en sår og uendelig lengtende sang med et udefinerbart håp i bunn – formidlet av en hviskende, gåsehudfremkallende stemme og en vemodig, nesten bedrøvet pianoklang som Tom Waits patenterte på debuten «Closing Time» i 1973. Førjulstiden blir ikke bedre enn dette.