Marcus & Martinus snart utsolgt

Det er kun 700 billetter igjen til konserten med Marcus & Martinus på Sverresborg den 14. august.
Les NRK sin rapport her.

De siste billettene kan kjøpes her:
https://www.ticketmaster.no/event/559501


DumDum Boys = Utsolgt!

Da er Dumdum Boys konserten på Sverresborg Museum UTSOLGT! Sees der den 10. august 2018!


Marcus & Martinus til Sverresborg Museum

Vi er stolte av å kunne presentere fenomenet Marcus & Martinus i Trondheim, på deres første store Europa-turne, «Moments Tour». Og det på selveste Sverresborg Museum, som den 14. august 2018 vil få besøk av duoens nye, energiske show!

Billetter i salg fredag 8. desember kl. 09.00
Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/559501

Bergen, Kristiansand, Tromsø, Halden og Trondheim får besøk av de populære 15-åringene i løpet av sommeren.
Moments Tour har allerede solgt ut konsertarenaer i både Norge, Sverige, Danmark og Finland – de første ble utsolgt kun i løpet av 10 minutter!

Det er ingen tvil om at Marcus & Martinus har ekstremt lojale og ivrige fans fra hele Europa – og nå gleder de seg veldig til å spille større konserter rundt om i Norge, blant annet i Trondheim.

«Det er kjempebra at Trondheim er et av de få stedene vi skal besøke i Norge i 2018, vi håper å se mange trøndere der!», sier Martinus Gunnarsen.
«Vi kommer med et nytt show som er fullt av fart og masse energi som vi håper dere vil like, Trondheim betyr mye for oss», sier Marcus Gunnarsen.

Moments Tour besøker alle de nordiske landene, i tillegg til Tyskland, Sveits, Østerrike, Slovenia, Kroatia, Serbia, Hellas, Tsjekkia og Polen.

Turneen starter i februar, og Marcus & Martinus er allerede i gang med forberedelsene. Turneen bærer samme navn som deres nyeste album, «Moments», og guttene gleder seg veldig til å skape nye og uforglemmelige øyeblikk sammen med fansen i løpet av Moments Tour. 

Om Marcus & Martinus:
De 15 år gamle tvillingene fra Trofors i Nordland var bare ti år gamle da de vant Melodi Grand Prix Jr i 2012 med låten «To dråper vann» og karrieren skjøt fart. Siden den gang har de lansert tre album, en rekke hitsingler, og opptrådt for fulle hus i hele Norden og deler av Europa. Til tross for sin unge alder har de allerede rukket å lansere en selvbiografi («Vår Historie», 2016) og en kinodokumentar («Sammen om Drømmen», 2017) og ikke minst vunnet «Årets Spellemann» på Spellemannprisen 2017. På sitt tredje album «Moments» har de samarbeidet med flere anerkjente produsenter fra USA, Norge og Sverige, og albumet har høstet gode kritikker i landets største aviser.
For mer informasjon, besøk marcusandmartinus.com

Konserten er et samarbeid mellom Live Nation og Trondheim Concerts.


Åge & Sambandet m/ Dr. Hook – Billettinformasjon

ÅGE ALEKSANDERSEN & SAMBANDET – Trondheimsnatt 2018
(+ support DR. HOOK)

Sverresborg Museum
11. august 2018

Vi er glade for å kunne til å invitere til den årlige gjengangeren TRONDHEIMSNATT. Kvelden hvor Åge Aleksandersen og Sambandet skal vise seg fra sin ypperste side, på norges lekreste utendørs arena, Sverresborg Museum.

De siste årene har dette vært en tradisjonsrik folkefest med fullt hus og særdeles god stemning.

I 2018 så blir det også med et oppvarmingsband, som er ingen andre enn det amerikanske bandet, Dr. Hook. For 42 år siden var Åge Aleksandersen oppvarming for nettopp Dr. Hook på Tempebanen. Det var i 1976. Nå skal rollene snus, og Dr. Hook skal varme opp for Åge og Sambandet.

Vi er sikre på at dette igjen blir en flott folkefest på Sverresborg!

Billetter er i salg fra 24. november kl 10 på denne linken.


Dr. Hook varmer opp for Åge og Sambandet

42 år etter at Åge Aleksandersen varmet opp for Dr. Hook på Tempebanen skal rollene byttes. 11. august under Trondheimsnatt 2018 skal Dr. Hook varme opp for Åge og Sambandet på Sverresborg Museum.
Eksklusivt for dere som følger oss på facebook så kan dere kjøpe billetter allerede fra førstkommende torsdag kl 10! Ordinært salg fra fredag kl 10.

Adressa-sak (pluss):
http://www.adressa.no/pluss/kultur/2017/11/19/Dr.-Hook-blir-oppvarmingsband-for-%C3%85ge-p%C3%A5-Sverresborg-15623212.ece


Nye artister til Trondheim Rocks

To  nye artister er lagt til Trondheim Rocks programmet, de svenske publikumsfavorittene Sabaton og et av Norges beste liveband for tida, Spidergawd!

Dermed ser programmet slik ut så langt for Trondheim Rocks. Husk at billettsalget starter kl 10.00, den 17. november.

Iron Maiden (eksklusivt for Norge i 2018)
Volbeat (eksklusivt for Norge i 2018)
Sabaton
Kvelertak
Hellbillies
Skambankt
Killswitch Engage
Spidergawd
Honningbarna
Lillasyster


Trondheim Rocks – ny festival!

TRONDHEIM ROCKS – 2 & 3 JUNI 2018
 

Live Nation og Trondheim Concerts er stolte av å annonsere åpningen av Dahls Arena med festivalen «Trondheim Rocks» i Trondheim 2. & 3. juni 2018.

Legendariske Iron Maiden og Nordens største rockeband, Volbeat, står øverst på plakaten som også inneholder bandene Kvelertak, Killswitch Engage, Skambankt, Hellbillies, Honningbarna og Lillasyster.
 
Trondheim Rocks har ingen aldersgrense. Festivalpass kan kjøpes her.
  
Iron Maiden: tilbake til Trondheim for første gang på 10 år!
Etter en massiv suksess med verdensturneen for sitt 16. album «The Book of Souls», vil Iron Maiden på ny legge ut på en arena og festivalturne i 2018. «Legacy of the Beast World Tour» starter i Tallinn, Estonia den 26. mai, og festivalshowene avsluttes i London den 10. august, før det ventes at turneen ruller videre rundt i verden gjennom 2019.
Ti år etter deres fantastiske opptreden på Lerkendal i 2008, så kommer Iron Maiden tilbake til Trondheim for å fylle byens nye Dahls Arena.
«Legacy of the Beast Tour», er som i god Maiden-tradisjon en «best of»-turne, hvor de kjører et show med klassiske Maiden låter fra deres 80-talls katalog, samt noen nyere overraskelser. Det blir et nytt stort og visuelt sceneshow, spesielt bygget for denne turneen og inspirert av bandets nye mobilspill og tegneserie.
Manager Rod Smallwood kommenterer:
«For denne hits-turneen har vi et tema som gir oss muligheten til å være kreative og ha det litt moro, spesielt med Eddie! (maskoten – red anm.).  Jeg vil ikke si så mye enda, men vi jobber med et antall forskjellige stage set, alt i ekte Iron Maiden-tradisjon, som vi håper vil gi våre fans den ultimate opplevelsen når de kommer for å se disse spesielle showene!»
Iron Maiden er et av de mest suksessfulle Heavy Metal bandene i historien, med over 100 millioner solgte album, og med over 2000 konserter under beltet.
Volbeat: Tidenes største band fra Norden til Trondheim!
I dag er det offentlig at de danske hardrockerne i Volbeat headliner Trondheim Rocks!
Med en uttalt visjon om at dette skal og blir deres største og mest ambisiøse headliner-show noensinne og kvelder for historiebøkene, er det lite tvil om at det norske publikum bør notere seg datoen og sikre seg festival pass snarest.
Volbeat, kvartetten som er kjent for sine energiske konserter lover å heve opplevelsen enda noen nivåer med en settliste bestående av et repertoar de aldri tidligere har spilt live, nytt materiale, og selvfølgelig deres største hits.
Vi vil gjøre det spesielt for publikum og oss selv:
«Vi har alltid som mål å vokse og heve opplevelsen av produksjon for hver turné vi planlegger. Det er av avgjørende betydning for oss å heve listen, og bringe fans noe helt spesielt i takknemlighet for den støtten fansen viser Volbeat.»
 Siden oppstart i 2001 er det kritikerroste og Grammy-nominerte danske rockebandet Volbeat blitt kommersielt belønnet for sin unike og herlige blanding av klassisk rock ‘n’ roll, heavy metal, og rockabilly. Volbeats påvirkninger er alt fra Johnny Cash og Elvis Presley til Metallica og Slayer med et frisk og nyskapende lydbildesom raskt skilte de fra mengden. Deres nye studioalbum Seal The Deal & Lets Boogie debuterte på førsteplass i hele sju land som inkluderte Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Belgia, Østerrike og Sveits. I Canada og Norge nådde albumet andreplass på hitlistene, i USA på fjerde og i Storbritannia på 16.
Michael Poulsen (gitar/vocal) er en unik og visjonær historieforteller som bringer liv i karakterene han introduserer gjennom låtene. Videre er Volbeat Jon Larsen (trommer), Rob Caggiano (gitar), Kaspar Boye Larsen (bass).

Få billetter igjen til DumDum Boys

Det er under 1000 billetter igjen til konserten med Dumdum Boys på Sverresborg Museum.

Nå er også en ny singel sluppet, så det vil nok ikke minke interessen for konserten. Hør «Torden i det Fjerne» her:
https://lnk.to/DumdumBoysTordeniDetFjerne

Les også Adressa sin nyhet om singelen her:
http://www.adressa.no/kultur/2017/11/10/DumDum-overrasker-med-ny-l%C3%A5t-15581552.ece


Informasjon – Deep Purple

I morgen er det en viss Deep Purple konsert i Trondheim Spektrum, så vi har litt informasjon å dele, som kan være veldig viktig å få med seg.
 
La oss starte med tidsskjemaet:
Dørene åpner 1800. Første band på er Communion of Souls. Deretter skal Deep Purple sette skapet på plass.
Konserten er ferdig en gang før 2300.
Husk at konserten er utsolgt, og det er 4500 mennesker som skal inn, så beregn godt med tid.
 
For området rundt Trondheim Spektrum så er det under kraftig ombygging, noe som betyr at den ordinære inngangen ikke lenger eksisterer. Se bildet under her for hvor innslippet blir.
Og merk også at forholdene rundt arenaen bærer sterkt preg av anleggsområde, så det er lurt å la finskoene ligge igjen hjemme.
Men når dere først er innenfor dørene i Spektrum så er det som dere kjenner det fra før. Garderobe og serveringsområde er fortsatt tilgjengelig på vei inn i salen hvor konserten avholdes (garderobe koster 30,- og kan betales med vipps eller kort).
Konserten er en ståkonsert, uten sitteplasser.
 
For transport til og fra arenaen:
IKKE kjør bil. Det blir sperring i krysset Klostergata / Ragnhilds gate. Forbi den kommer kun trafikk til beboere i området og handikaptransport. Drosjer stopper i Elgeseter gate ved Studentersamfundet, og ved Ila kirke. Det vil være grei adkomst fra bussholdeplasser i Elgeseter gate og Kongens gate.
 
Og vi trenger vel egenlig ikke gjenta at det IKKE er lov å ta med stoler, krakker, kamerautstyr, mat/drikke, paraplyer og alt annet som er ulovlig ifølge norsk lov.
 

Vi ønsker alle en flott opplevelse med Deep Purple!


Ida Jenshus utsolgt

Hun har høstet strålende kritikker for sitt nye album «Two Worlds», og nå er konserten med Ida Jenshus i Olavshallen utsolgt!
Vi gleder oss!