Ingen Granåsen-konsert i 2018

Dessverre må vi meddele at det ikke blir noen konsert i Granåsen nå i 2018. Men vi håper og tror at vi kommer sterkt tilbake også på den arenaen i 2019! Les Adressa sin sak om det her.

Foto: Bård Ivar Basmo


Trondheim Rocks – dagspass nesten utsolgt

Trondheim Rocks festivalen er to måneder unna, og dagspassene for lørdag 2. juni er nå utsolgte, mens det for søndag 3. juni er 143 stk igjen.
De siste dagspassene / festivalpassene selges her:   https://www.ticketmaster.no/artist/trondheim-rocks-billetter/991254


Brit Floyd tilbake til Trondheim

Tre år på rad har Brit Floyd solgt ut Olavshallen med sin særdeles gode hyllest til Pink Floyd.
Fredag 12. oktober kommer de tilbake til Olavshallen med sin «Eclipse World Tour 2018».

Brit Floyd regnes som den aller beste hyllesten til Pink Floyd der ute, både når det kommer til det musikalske, men også det å gjenskape det visuelle preget Pink Floyd hadde på sin «The Division Bell» turne. Det er et imponerende skue, med mye lys, laser og videoelementer som kombineres til et superb show hvor musikken får det perfekte samspillet.

Med en spesiell feiring av at det er 45 år siden albumet «Dark Side of the Moon» kom ut, så blir det i tillegg klassiske Pink Floyd låter fra «Wish You Were Here», «Animals», «The Wall»og «The Division Bell», og naturligvis mye mere.

Billetter er her.

Konserten er et samarbeid med Live Nation.

 


Trondheim Rocks – Billettene minker

Det er kun om lag tre måneder igjen til vi sparker i gang den aller første Trondheim Rocks festivalen på Dahls Arena!
Og billettsalget er godt på skinner, for skal du ha billett, merk at det kun er noen få hundre dagspass igjen til hver dag, og også under 2000 festivalpass. Så det går mot en utsolgt festival.

Om du enda ikke har billett, klikk her.

Merk at vi også har startet en liten konkurranse på Trondheim Rocks sin facebook-side, hvor det er mulig å vinne et festivalpass.

Mere om festivalen, besøk www.trondheimrocks.no


Maria Mena med ny julekonsert

Det var en av de mest etterspurte konsertene våre i fjor høst, julekonserten til Maria Mena. Den var utsolgt lang tid i forveien, og dermed ble mange skuffet over å ikke få den med seg. Så i år så setter vi opp en ny julekonsert.

Vidunderlig vakkert, lød VG-anmelderens dom over Maria Menas julehit «Home for Christmas». Det samme vil bli hvisket i korridorene etter at den folkekjære popstjernen har skapt førjulsmagi i Olavshallen den 19. november!

En kveld med den varme lyden av vinter.

Billetter i salg nå på denne linken.

Da Maria Mena trollbandt Grieghallen og Bergen i desember i fjor, trillet BA terningen til en klokkeklar femmer og stemte i med følgende beskrivelse av innledningen av konserten:

Det var altså et stappfullt Grieghallen som Mena fikk erfare, og da musikerne begynte å komme på scenen sto jubelen i taket. Det var en høyst ærverdig fremtreden Mena introduserte med, der alle de svartkledde musikerne (14 på det meste) fant sine plasser. Så fikk flygelet fylle hallen før Mena selv entret scenen med Ole Paus’ «Mitt lille land». Seansen var nærmest en prosesjon, og følelsen om at her skulle det skje noe stort var gåsehudfremkallende. Allerede under åpningslåten ble denne påstanden forseglet. Stemningen var satt, og hver eneste bevegelse ser ut til å fengsle publikum. Et særs godt utgangspunkt for artisten som bærer følelsene utenpå kroppen.”

Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby». Siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister. Mena lovprises av noen av verdens største artister, blant Kanye West og Sam Smith. Hun har vært høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, og har i løpet av 11 år fått et verdensomspennende publikum.

Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo. Maria Mena har vunnet Spellemannprisen (for albumet «Cause And Effect») og Edvard Grieg-prisen. Hun har også vært nominert til tysk Grammy (Eccho award).

VGs anmelder skriver om «Home for Christmas»:

Det er kun én ting å si om [Maria Menas «Home for Christmas»] – vidunderlig. Eller vakkert. Eller vidunderlig vakkert. «Home For Christmas» er en sår og uendelig lengtende sang med et udefinerbart håp i bunn – formidlet av en hviskende, gåsehudfremkallende stemme og en vemodig, nesten bedrøvet pianoklang som Tom Waits patenterte på debuten «Closing Time» i 1973. Førjulstiden blir ikke bedre enn dette.

 


Robert Plant – avlysning / avgiftsrefusjon

Robert Plant konserten på Sverresborg ble dessverre avlyst. Var du en av de som allerede rakk å kjøpe billett til konserten på forsalget, ta en titt på denne artikkelen i Adressa for informasjon om refusjon av billettgebyret. Merk at for ordinær refusjon av kun billetten, så må det gå gjennom Ticketmaster.
https://www.adressa.no/kultur/2018/02/13/Beklager-Trøndelag-denne-regningen-tar-vi-16082120.ece


Stairway to Heaven – Led Zeppelin Masters

Trondheim Concerts & Live Nation presenterer:

STAIRWAY TO HEAVEN – LED ZEPPELIN MASTERS

Rockehistorien har ikke vært den samme uten Led Zeppelin. Bandet som startet en ny era av Rock, og siden 1969 kanskje har vært den viktigste biten i puslespillet for flere generasjoner av musikere og fans.
Nå presenterer vi den ypperste hyllesten til bandet, det australske showet Stairway to Heaven – Led Zeppelin Masters. Og ikke bare er det et band, de har også med et helt 30-mann stort orkester, som skaper en massiv og uforglemmelig forestilling som må oppleves.

Se en liten introduksjon her:

Vi er klare for en kveld med alle Zeppelin sine største hits, «Stairway to Heaven», «Kashmir», «Whole Lotta Love» og mange flere.
I Olavshallen den 7. oktober blir det en mektig hyllest til en av Rockens største band!

Billetter er her:  https://goo.gl/ATcoas


Robert Plant avlyst

Vi beklager å måtte meddele at hele skandinavia turneen til Robert Plant & the Sensational Space Shifters utgår, da inkludert Trondheim.
Her er beskjeden vi har fått fra artistens representanter:

Due to re-scheduling arrangements, Robert Plant’s plans for Scandinavia in 2018 are being postponed. His European shows will now finish in Dresden, Germany on August 1st.

For refusjon av billetter:
Billetter kjøpt på telefon 815 33 133/ 22 82 81 97 eller på www.ticketmaster.no, refunderes ved å ringe 22 82 81 97 eller ved å sende dem til Ticketmaster Norge as, Postboks 607, 8607 Mo i Rana. Husk å merke konvolutten med «avlyst arrangement».

Beløpet, uten billett- eller leveringsavgifter føres da tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.

Du må ta kontakt med Ticketmaster eller det stedet hvor du kjøpte billettene FØR 3. april! Sender du inn billettene MÅ de være Ticketmaster i hende innen siste frist for refundering som er 3. april 2018.


Robert Plant – Salgsstart utsatt

Ordinær salgsstart på Robert Plant konserten er utsatt inntil videre. Vi kommer tilbake med mere informasjon så snart den foreligger. Følg gjerne facebook-eventet www.facebook.com/events/141219563215004/ for å være oppdatert om eksakt ny dato for salgsstart.


Robert Plant til Sverresborg

Trondheim Concerts & Live Nation er stolte av å presentere:

ROBERT PLANT & THE SENSATIONAL SPACE SHIFTERS

I år er det 50 år siden Led Zeppelin ga ut sitt ikoniske debutalbum. Det er ingen overdrivelse og si at rocken aldri ble den samme igjen. I positiv forstand, selvsagt. Led Zeppelin flyttet grenser, fant nye løsninger og gikk alltid sine egne veier, noe Robert Plant har fortsatt med helt frem til i dag.

Torsdag 9. august kommer Robert Plant til Sverresborg Museum, som en del av sin kommende Europa-turné.

I fjor slapp Robert Plant sitt 11. soloalbum, ”Carry Fire”, som ble belønnet med toppkarakterer i en mengde prestisjetunge magasiner og aviser. American Songwriter skrev følgende om platen: ”Plant continues down his remarkably innovative path on the combustible Carry Fire, further expanding an already eclectic, forward-thinking solo career and creating an artistic, often edgy persona largely removed from past glories many younger fans may not even be familiar with.”

Ny musikk har alltid vært fremdriften i Plants karriere. Enten den handler om å skrive dagsferskt materiale, eksperimentere med stilarter, finne nye samarbeidspartnere – som for eksempel hans svært vellykkede samarbeid med Alison Krauss, eller gjøre gamle sanger nye.

Plants styrke har alltid vært hans glødende entusiasme og faglige presisjon. Det ligger alltid en musikalsk nysgjerrighet i bunn, noe som gir konsertene hans nerve og spenning.

The Sensational Space Shifters er bandet Robert Plant har jobbet med de siste årene og består av Justin Adams (gitar), Liam «Skin» Tyson (gitar), John Baggot (keyboards), Dave Smith (trommer), Billy Fuller (bass) og det nye medlemmet, den velrennomerte fiolinisten Seth Lakeman, som selv har en imponerende solokarriere å vise til.

Kjenner vi Robert Plant riktig har han flere overraskelser på lur, både fra tidlig og seint i karrieren. Vi gleder oss til stort til å ta i mot en av rockens største, viktigste og mest gjenkjennelige stemmer.

Billetter er i salg fra torsdag 25. januar kl 09.00 hos Ticketmaster.
For våre følgere på facebook har vi eksklusivt forsalg på onsdag 24. januar kl. 0900.