Viktig informasjon – Metallica i Granåsen8. juli 2019

VIKTIG INFORMASJON – METALLICA I GRANÅSEN

Det er kun noen få dager igjen til vi er klare til å åpne portene på ny i Granåsen, når selveste METALLICA kommer på besøk! Med seg har de både Ghost og Bokassa, så det blir en lang dag der oppe.

Her er litt viktig informasjon omkring arrangementet, les denne og kom forberedt!

Merk, det er nesten 40 000 mennesker som skal inn på arena, beregn veldig godt med tid på både transport til Granåsen og også for innslipp og utslipp etter konserten.


BILLETTER:

Noen ytterst få uavhentede billetter er lagt ut her: https://www.ticketmaster.no/event/metallica-worldwired-tour-billetter/582135
Vi advarer på det sterkeste mot å kjøpe videresolgte billetter, sider som viagogo, onlineticketshop osv osv. Det garanteres ikke at slike billetter vil være gyldige ved inngangen!
Har du kjøpt pakken «The Shortest Straw» så husk legitimasjon med bilde, disse pakkene er personlige og det må matche navn på billetten og din ID!
Når du ankommer arena, se etter et rosa flagg med «The Shortest Straw Experience» på plassen utenfor innslippet. Der kan dere sjekke inn fra kl 15.30 – 20.30 og hente de ekstra godene i pakken (disse tingene kan IKKE leveres ut i etterkant).
Tidlig innslipp til golden circle for dere med denne pakken er 16.45 (se skilting for fast track/vip)! Dere kan naturligvis også komme etter dette tidspunktet.

TIDSSKJEMA:
Portene åpner kl 1700. Første artist på er Bokassa cirka kl 1745, før Ghost går på cirka en time senere. Metallica er beregnet til å starte cirka 2015. Alt er cirkatider, endringer kan forekomme.
Vi beregner konsertslutt til kl 2300.
Husk, beregn godt med tid!


UTSLIPP:

Når konserten er ferdig, cirka kl 2300, så vil det ta tid å sluse publikum ut. Vær tålmodig!
Det vil være serveringspunkter åpne på arena etter konsertslutt, så bruk gjerne disse mens dere venter, ikke press på for å komme først ut. Shuttlebussene vil kjøre helt frem til kl 0200 ved behov.


ALDERSGRENSE:

Det er ingen aldersgrense, men barn under 15 år bør være i følge med edru voksen over 23 år.


STENGTE VEIER:

Fra den 13. juli kl 1400 til området er tømt for gjester vil veiene i området stenges for trafikk.
Aksen Kongsvegen – Byåsvegen stenges helt for ordinær trafikk, det samme også med Smistadgrenda.
Stengepunktene vil ligge ved Stavset, ved trafikkmaskinen på Kolstad og krysset Ringvålvegen-Smestadgrenda.
For beboere i området vil de slippes gjennom på enkelte punkter, de som bor på Kulsås slippes gjennom på Flatåsen, de som skal til Smestadgrenda fra Ringvål, og de som skal til Leirbrua får innkjøring via Nils Uhlin Hansens vei.
Viktig: for beboere innenfor sperringene som skal kjøre i området i disse timene, så får dere tilsendt et søknadsskjema for passeringsseddel i disse dager.


SHUTTLEBUSS:

Shuttlebussene er den eneste transport som slipper gjennom veisperringene og inn til arena.
Her kjøper du billett dit: https://www.ticketmaster.no/event/585675
Billetter må kjøpes FØR påstigning, de kan ikke kjøpes på bussene.
Shuttlebussene kjører KUN fra Trondheim Sentrum uten stopp opp til arena. På vei ned ETTER konsert stopper bussene på Tonstadkrysset, ved Tempe Kirke og i sentrum av Trondheim.
Etter konsertslutt vil shuttlebussene kjøre kontinuerlig frem til 0200 om det er behov, så ikke stress på vei ut av arena, alle skal hjem!
All informasjon om bussene/tider/sted/ekstra nattbusser er her: https://www.atb.no/…/ekstra-kapasitet-pa-metallica-konserte…


PARKERING:

Det er INGEN parkering i Granåsen, vi anbefaler INGEN kjøring i nærområdet for publikum som skal inn, ta shuttlebuss, det er det eneste som slipper gjennom veisperringene og kommer helt inn til arena.
Du kan naturligvis fortsatt gå til arena, syklister må sette fra seg sykkelen ved sperringene og gå det siste stykket, som vil ta cirka 25 minutter.

VIDEO/FOTO:
Ingenting av foto eller filmutstyr er lov å ta med inn! (mobiltelefoner er naturligvis lov)

MAT/DRIKKE:
I serveringspunktene kan det betales med kort.
Er det noen som insisterer på å bruke kontanter så er det et telt på arena hvor det er mulig å veksle kontanter inn til et cashless-kort som kan brukes i serveringspunktene.
I salgspunktene tar vi ikke mot kontant betaling.

Du må påregne å stå litt i kø for å handle! 39.000 tørste og sultne gjester tar litt tid å servere.
Mat fås kjøpt i bar ved inngang (pizza) og i eget matpunkt i arenabar (pizza, bakt potet og burger) – følg nøye med på skilting.
Ja, det er glutenfrie alternativer. Det er ikke lov å medbringe egen mat/drikke på arena.

HC-INFORMASJON:
For dere som har kjøpt billetter til HC-området så er det bygget en egen rampe inne på arena.
Denne er helt utsolgt, så ingen andre vil slippe til her annet enn HC og deres ledsagere.
På dette området vil det befinne seg verter som tar seg av de besøkende på best mulig måte.
Merk: Det er veldig mange som spør om å få slippe til på dette området, vi gjentar, det er helt utsolgt.
Det er et veldig begrenset antall HC-parkeringsplasser på arena, dette er reservert for kjøretøy som skal transportere større rullestoler o.l.
Ankomst for HC-transport er fra Ringvålvegen og ned Smistadgrenda. Politi og vakter vil dirigere og kontrollere at det kun er denne typen transport som kommer ned denne veien.

IKKE LOV:
Viktig: Det er IKKE lov å medbringe noen form for stoler, krakker, paraplyer, dyr, mat/drikke (inkl flasker/bokser), kamerautstyr og alt annet som er ulovlig ifølge norsk lov.
Ja, det er lov å ta med seg en liten ryggsekk med klær (det er det mange som spør om).

GARDEROBE:
Det er ingen garderobe-mulighet i Granåsen. Ikke ta med deg mere enn du strengt tatt behøver for å overvære konserten.

SIKKERHETSSJEKK:
Det vil bli foretatt kontroll av vesker, bager, ryggsekker o.l. på vei inn på arena.

Foto: Ross Halfin Photography