Advarsel om videresalg av billetter25. september 2018

ADVARSEL – VIDERESALG AV BILLETTER:

Vi ser at det er mange som ønsker å kjøpe billetter til Metallica / Granåsen / Pres. av Live Nation, og vil derfor komme med en generell advarsel når det gjelder videresalg av billetter. De offisielle salgskanalene finner du kun via Metallica, SAS, Spotify, Trondheim Concerts og Live Nation, og vi selger alle våre billetter via Ticketmaster. Dersom du velger å kjøpe billett fra sider som Viagogo, privatpersoner, etc. er dette på eget ansvar. Alle billettene vil bli scannet ved inngangen, og personer med billetter som er falske, forsøkt brukt flere ganger eller kansellert vil bli bortvist fra området.

Det er forsalg av et begrenset antall billetter via annonserte kanaler, men ordinær salgsstart for dette arrangementet er på fredag kl. 10.00.

Vi i Trondheim Concerts har et forsalg for våre facebook-følgere på TORSDAG kl 0900. Her legger vi ut linken til de billettene rett før kl 0900 på torsdag.

Priser for billetter er:
Ordinær: 895,- + avgift
Ståtribune: 1400,- + avgift
Golden Circle: 1640,- + avgift