Metallica til Granåsen24. september 2018

Live Nation & Trondheim Concerts er meget stolte av å kunne presentere selveste Metallica på Granåsen Arena i Trondheim, den 13. juli 2019!
Med seg har de ingen andre enn special guests i kult-fenomenet Ghost og det lokale Trondheims-bandet Bokassa.

Turneen Metallica legger ut på er en del av «WorldWired Tour 2019», som består av 25 konserter fordelt på 20 forskjellige land rundt i Europa. Turneen sparkes i gang i Lisboa i mai, og kommer til Norge altså med en enestående konsert i Trondheim den 13. juli 2019. Dette er bandets aller første besøk i Trondheim. Bandets gigantiske konserter har gått sin seiersgang over hele verden, på sin forrige turne som ble avsluttet i mai i år så slo de 29 publikumsrekorder på sin ferd.

Med seg har de altså Ghost, som i flere år har levert mytiske og okkulte historier gravert i metall. Det kritikerroste, prisvinnende og elskede bandet ledes nå av sin nye frontfigur Cardinal Copia. Svenskene er aktuelle med albumet «Prequelle», som blant annet har fått terningkast 5 i Dagbladet og 9/10 av Musikknyheter.

Det norske bandet Bokassa fra Trondheim blander hardcore punk og stoner rock til sin særegne sjanger stonerpunk. Debutalbumet «Divide & Conquer» fikk strålende kritikk verden over, og Metal Hammer UK mener det er et av de 11 beste albumene fra 2017. Lars Ulrich (Metallica) har også uttalt at de er et av hans nye favorittband.

Det er bare å glede seg til denne kraftpakken inntar Granåsen, lørdag 13. juli 2019!

Dette er den tredje konserten som avholdes på Granåsen Arena, både Bruce Springsteen og Robbie Williams som har spilt der tidligere var utsolgt på kort tid.

Ordinær salgstart er fredag 28. september kl 10.00!
Men, vi legger ut et lite antall billetter i forsalg for våre facebook-følgere, torsdag 27. september kl 09.00.
Merk:  Maks 6 billetter pr bestilling på det ordinære salget. Maks 4 billetter pr bestilling på forsalget.

Merk også at det for denne konserten selges egne billetter til Golden Circle på arenaen.

Konserten har ingen aldersgrense, men vi anbefaler at barn under 13 år er i følge med en edru voksen over 23 år.