Brit Floyd tilbake til Trondheim5. mars 2018

Tre år på rad har Brit Floyd solgt ut Olavshallen med sin særdeles gode hyllest til Pink Floyd.
Fredag 12. oktober kommer de tilbake til Olavshallen med sin «Eclipse World Tour 2018».

Brit Floyd regnes som den aller beste hyllesten til Pink Floyd der ute, både når det kommer til det musikalske, men også det å gjenskape det visuelle preget Pink Floyd hadde på sin «The Division Bell» turne. Det er et imponerende skue, med mye lys, laser og videoelementer som kombineres til et superb show hvor musikken får det perfekte samspillet.

Med en spesiell feiring av at det er 45 år siden albumet «Dark Side of the Moon» kom ut, så blir det i tillegg klassiske Pink Floyd låter fra «Wish You Were Here», «Animals», «The Wall»og «The Division Bell», og naturligvis mye mere.

Billetter er her.

Konserten er et samarbeid med Live Nation.