Stairway to Heaven – Led Zeppelin Masters7. februar 2018

Trondheim Concerts & Live Nation presenterer:

STAIRWAY TO HEAVEN – LED ZEPPELIN MASTERS

Rockehistorien har ikke vært den samme uten Led Zeppelin. Bandet som startet en ny era av Rock, og siden 1969 kanskje har vært den viktigste biten i puslespillet for flere generasjoner av musikere og fans.
Nå presenterer vi den ypperste hyllesten til bandet, det australske showet Stairway to Heaven – Led Zeppelin Masters. Og ikke bare er det et band, de har også med et helt 30-mann stort orkester, som skaper en massiv og uforglemmelig forestilling som må oppleves.

Se en liten introduksjon her:

Vi er klare for en kveld med alle Zeppelin sine største hits, «Stairway to Heaven», «Kashmir», «Whole Lotta Love» og mange flere.
I Olavshallen den 7. oktober blir det en mektig hyllest til en av Rockens største band!

Billetter er her:  https://goo.gl/ATcoas