Marcus & Martinus til Sverresborg Museum5. desember 2017

Vi er stolte av å kunne presentere fenomenet Marcus & Martinus i Trondheim, på deres første store Europa-turne, «Moments Tour». Og det på selveste Sverresborg Museum, som den 14. august 2018 vil få besøk av duoens nye, energiske show!

Billetter i salg fredag 8. desember kl. 09.00
Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/559501

Bergen, Kristiansand, Tromsø, Halden og Trondheim får besøk av de populære 15-åringene i løpet av sommeren.
Moments Tour har allerede solgt ut konsertarenaer i både Norge, Sverige, Danmark og Finland – de første ble utsolgt kun i løpet av 10 minutter!

Det er ingen tvil om at Marcus & Martinus har ekstremt lojale og ivrige fans fra hele Europa – og nå gleder de seg veldig til å spille større konserter rundt om i Norge, blant annet i Trondheim.

«Det er kjempebra at Trondheim er et av de få stedene vi skal besøke i Norge i 2018, vi håper å se mange trøndere der!», sier Martinus Gunnarsen.
«Vi kommer med et nytt show som er fullt av fart og masse energi som vi håper dere vil like, Trondheim betyr mye for oss», sier Marcus Gunnarsen.

Moments Tour besøker alle de nordiske landene, i tillegg til Tyskland, Sveits, Østerrike, Slovenia, Kroatia, Serbia, Hellas, Tsjekkia og Polen.

Turneen starter i februar, og Marcus & Martinus er allerede i gang med forberedelsene. Turneen bærer samme navn som deres nyeste album, «Moments», og guttene gleder seg veldig til å skape nye og uforglemmelige øyeblikk sammen med fansen i løpet av Moments Tour. 

Om Marcus & Martinus:
De 15 år gamle tvillingene fra Trofors i Nordland var bare ti år gamle da de vant Melodi Grand Prix Jr i 2012 med låten «To dråper vann» og karrieren skjøt fart. Siden den gang har de lansert tre album, en rekke hitsingler, og opptrådt for fulle hus i hele Norden og deler av Europa. Til tross for sin unge alder har de allerede rukket å lansere en selvbiografi («Vår Historie», 2016) og en kinodokumentar («Sammen om Drømmen», 2017) og ikke minst vunnet «Årets Spellemann» på Spellemannprisen 2017. På sitt tredje album «Moments» har de samarbeidet med flere anerkjente produsenter fra USA, Norge og Sverige, og albumet har høstet gode kritikker i landets største aviser.
For mer informasjon, besøk marcusandmartinus.com

Konserten er et samarbeid mellom Live Nation og Trondheim Concerts.