Åge & Sambandet m/ Dr. Hook – Billettinformasjon23. november 2017

ÅGE ALEKSANDERSEN & SAMBANDET – Trondheimsnatt 2018
(+ support DR. HOOK)

Sverresborg Museum
11. august 2018

Vi er glade for å kunne til å invitere til den årlige gjengangeren TRONDHEIMSNATT. Kvelden hvor Åge Aleksandersen og Sambandet skal vise seg fra sin ypperste side, på norges lekreste utendørs arena, Sverresborg Museum.

De siste årene har dette vært en tradisjonsrik folkefest med fullt hus og særdeles god stemning.

I 2018 så blir det også med et oppvarmingsband, som er ingen andre enn det amerikanske bandet, Dr. Hook. For 42 år siden var Åge Aleksandersen oppvarming for nettopp Dr. Hook på Tempebanen. Det var i 1976. Nå skal rollene snus, og Dr. Hook skal varme opp for Åge og Sambandet.

Vi er sikre på at dette igjen blir en flott folkefest på Sverresborg!

Billetter er i salg fra 24. november kl 10 på denne linken.