Trondheim Rocks – ny festival!13. november 2017

TRONDHEIM ROCKS – 2 & 3 JUNI 2018
 

Live Nation og Trondheim Concerts er stolte av å annonsere åpningen av Dahls Arena med festivalen «Trondheim Rocks» i Trondheim 2. & 3. juni 2018.

Legendariske Iron Maiden og Nordens største rockeband, Volbeat, står øverst på plakaten som også inneholder bandene Kvelertak, Killswitch Engage, Skambankt, Hellbillies, Honningbarna og Lillasyster.
 
Trondheim Rocks har ingen aldersgrense. Festivalpass kan kjøpes her.
  
Iron Maiden: tilbake til Trondheim for første gang på 10 år!
Etter en massiv suksess med verdensturneen for sitt 16. album «The Book of Souls», vil Iron Maiden på ny legge ut på en arena og festivalturne i 2018. «Legacy of the Beast World Tour» starter i Tallinn, Estonia den 26. mai, og festivalshowene avsluttes i London den 10. august, før det ventes at turneen ruller videre rundt i verden gjennom 2019.
Ti år etter deres fantastiske opptreden på Lerkendal i 2008, så kommer Iron Maiden tilbake til Trondheim for å fylle byens nye Dahls Arena.
«Legacy of the Beast Tour», er som i god Maiden-tradisjon en «best of»-turne, hvor de kjører et show med klassiske Maiden låter fra deres 80-talls katalog, samt noen nyere overraskelser. Det blir et nytt stort og visuelt sceneshow, spesielt bygget for denne turneen og inspirert av bandets nye mobilspill og tegneserie.
Manager Rod Smallwood kommenterer:
«For denne hits-turneen har vi et tema som gir oss muligheten til å være kreative og ha det litt moro, spesielt med Eddie! (maskoten – red anm.).  Jeg vil ikke si så mye enda, men vi jobber med et antall forskjellige stage set, alt i ekte Iron Maiden-tradisjon, som vi håper vil gi våre fans den ultimate opplevelsen når de kommer for å se disse spesielle showene!»
Iron Maiden er et av de mest suksessfulle Heavy Metal bandene i historien, med over 100 millioner solgte album, og med over 2000 konserter under beltet.
Volbeat: Tidenes største band fra Norden til Trondheim!
I dag er det offentlig at de danske hardrockerne i Volbeat headliner Trondheim Rocks!
Med en uttalt visjon om at dette skal og blir deres største og mest ambisiøse headliner-show noensinne og kvelder for historiebøkene, er det lite tvil om at det norske publikum bør notere seg datoen og sikre seg festival pass snarest.
Volbeat, kvartetten som er kjent for sine energiske konserter lover å heve opplevelsen enda noen nivåer med en settliste bestående av et repertoar de aldri tidligere har spilt live, nytt materiale, og selvfølgelig deres største hits.
Vi vil gjøre det spesielt for publikum og oss selv:
«Vi har alltid som mål å vokse og heve opplevelsen av produksjon for hver turné vi planlegger. Det er av avgjørende betydning for oss å heve listen, og bringe fans noe helt spesielt i takknemlighet for den støtten fansen viser Volbeat.»
 Siden oppstart i 2001 er det kritikerroste og Grammy-nominerte danske rockebandet Volbeat blitt kommersielt belønnet for sin unike og herlige blanding av klassisk rock ‘n’ roll, heavy metal, og rockabilly. Volbeats påvirkninger er alt fra Johnny Cash og Elvis Presley til Metallica og Slayer med et frisk og nyskapende lydbildesom raskt skilte de fra mengden. Deres nye studioalbum Seal The Deal & Lets Boogie debuterte på førsteplass i hele sju land som inkluderte Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Belgia, Østerrike og Sveits. I Canada og Norge nådde albumet andreplass på hitlistene, i USA på fjerde og i Storbritannia på 16.
Michael Poulsen (gitar/vocal) er en unik og visjonær historieforteller som bringer liv i karakterene han introduserer gjennom låtene. Videre er Volbeat Jon Larsen (trommer), Rob Caggiano (gitar), Kaspar Boye Larsen (bass).