Informasjon – Deep Purple7. november 2017

I morgen er det en viss Deep Purple konsert i Trondheim Spektrum, så vi har litt informasjon å dele, som kan være veldig viktig å få med seg.
 
La oss starte med tidsskjemaet:
Dørene åpner 1800. Første band på er Communion of Souls. Deretter skal Deep Purple sette skapet på plass.
Konserten er ferdig en gang før 2300.
Husk at konserten er utsolgt, og det er 4500 mennesker som skal inn, så beregn godt med tid.
 
For området rundt Trondheim Spektrum så er det under kraftig ombygging, noe som betyr at den ordinære inngangen ikke lenger eksisterer. Se bildet under her for hvor innslippet blir.
Og merk også at forholdene rundt arenaen bærer sterkt preg av anleggsområde, så det er lurt å la finskoene ligge igjen hjemme.
Men når dere først er innenfor dørene i Spektrum så er det som dere kjenner det fra før. Garderobe og serveringsområde er fortsatt tilgjengelig på vei inn i salen hvor konserten avholdes (garderobe koster 30,- og kan betales med vipps eller kort).
Konserten er en ståkonsert, uten sitteplasser.
 
For transport til og fra arenaen:
IKKE kjør bil. Det blir sperring i krysset Klostergata / Ragnhilds gate. Forbi den kommer kun trafikk til beboere i området og handikaptransport. Drosjer stopper i Elgeseter gate ved Studentersamfundet, og ved Ila kirke. Det vil være grei adkomst fra bussholdeplasser i Elgeseter gate og Kongens gate.
 
Og vi trenger vel egenlig ikke gjenta at det IKKE er lov å ta med stoler, krakker, kamerautstyr, mat/drikke, paraplyer og alt annet som er ulovlig ifølge norsk lov.
 

Vi ønsker alle en flott opplevelse med Deep Purple!