Billettsalg – A-ha / Ticketsales – A-ha1. september 2017

A-HA BILLETTSALG / TICKETSALES
(English below)

BILLETTER / TICKETS: http://www.ticketmaster.no/event/548681

Nå klokken ni er vi klare til å starte billettsalget til A-ha konserten på Sverresborg den 15. august 2018.
Vi hadde et rekordraskt forhåndssalg for våre facebook-følgere igår, noe som resulterte i at de billettene ble revet vekk, samtidig som at det har ballet på seg en internasjonal interesse for konserten vi ikke har sett før på våre arrangementer. Det synes vi jo er morsomt å se, men kanskje ikke så rart med tanke på at konserten er fra norges største internasjonale suksess, som har solgt over 40 millioner album rundt i verden, og som har en status få andre artister har.
Samtidig skjer konserten på det som trolig er norges vakreste arena, som vil lage en helt spesiell ramme for A-ha, som ikke har vært i Trondheim siden 2010. Med slike betingelser tror vi det blir en spesiell kveld både for vårt lokale publikum, men like mye for tilreisende fra andre deler av verden.
Vi håper å se dere på Sverresborg Museum også i 2018, gjerne på konsert med A-ha!
Billettene koster 695,- + avgift. Ingen golden/inner circle. Ingen aldersgrense.

ENGLISH:
At 09.00 the tickets for the A-ha concert at Sverresborg, Trondheim will go online, for their show on August 15 – 2018. We also hope to see an international crowd coming to the concert, and to experience Sverresborg and Trondheim. The arena is mentioned as one of the most beautiful settings for concerts in Norway, in the open air museum at Sverresborg (www.sverresborg.no). The capacity for the show is 10,000, where we have earlier hosted artists as Elton John, John Fogerty, Mark Knopfler etc.
Tickets are priced at 695,- NOK + ticketmaster fees. No golden/inner circle. No age restrictions.
Tickets: http://www.ticketmaster.no/event/548681