Brit Floyd tilbake til Trondheim22. februar 2017

Trondheim Concerts & Live Nation presenterer:
BRIT FLOYD – IMMERSION WORLD TOUR 2017

Det har blitt en utmerket tradisjon med å få en dose Pink Floyd hver høst i Olavshallen, og spesielt når det er så fullverdig fremført som Brit Floyd gjør det. Med sitt halsbrekkende visuelle show er bandet det nærmeste man kommer orginalen.

Denne gangen har de hevet lista enda litt på lys og videoproduksjonen, til nå å være en tro kopi av det Pink Floyd gjorde på sin «1994 The Division Bell» turne.

Musikalsk får man servert høydepunkter fra «The Dark Side of the Moon», «Wish You Were Here», «The Wall» og «The Division Bell», men med en ekstra tribute til «Animals» albumet, som har 40-års jubileum i år.

«Pink Floyd Immersion» er Brit Floyds mest ambisiøse og komplette utgave så langt, og for dere som har vært på konsertene de siste to årene i Trondheim, så er det ikke uten grunn at det selger ut år etter år. Dette er det nærmeste du kommer Pink Floyd, både musikalsk og visuelt. 15. oktober sees vi i Olavshallen.

Billetter er i salg her.