John Fogerty til Sverresborg Arena14. februar 2017

Her er det bare å sette av 2. juli, for da kommer en av rockens største komponister til Sverresborg Arena for sitt 1969 sett av gamle slagere fra sitt Creedence Clearwater Revival. John Fogerty både skrev låtene og var vokalist og gitarist i bandets gnistrende periode mot slutten av 60-tallet, før han etter den tid har hatt en storslagen solokarriere.

John Fogerty har siden slutten av 60-tallet vært en legende innen rocken, og det er spesielt de tre albumene fra 1969 («Bayou Country», «Green River» og «Willy and the Poor Boys») som står sentralt for hans status, og som også er mye av kjernen av showet han tar med seg til Sverresborg, som er en nesten ren hitparade. Og på scenen er Fogerty fortsatt et fyrverkeri.
Hits som «Fortunate Son», «Have You Ever Seen the Rain», «Bad Moon Rising», «Up Around the Bend» og «Down on the Corner» er bare noen av de udødelige klassikerne denne mannen har å skilte med.
Det er kanskje unødvendig å nevne at Fogerty er innlemmet i både Rock and Roll Hall of Fame og Songwriters Hall of Fame.

Adressa sin artikkel om slippet er her.

Billetter er i salg på fredag kl 09.00 hos Ticketmaster!
(eksklusivt forsalg for våre facebook-følgere er torsdag kl 10.00)
Konserten er et samarbeid med Live Nation.