Samspillprisen 201611. september 2016

På fredag var det en meget overrasket Stein Vanebo som mottok årets samspillpris av kulturministeren.

Les mer om utdelingen på adressa.no

Stein Vanebo kommenterer:

For en fredag det ble da! På vegne av oss i Trondheim Concerts: Heidi Davidsen Digre, Børge Rødli , Mård Askim, Kristian Digre og meg, vil vi takke juryen og suprise komiteen for årets Samspillpris. Ble skikkelig «lurt»!!

Må si, vi er rørt, stolt , kry og ikke minst , motivert til å fortsette. Linda Bjørgan, Bengt Eidem Ola By Rise Linda Hofstad Helleland, Morten Wolden Berit Rian Tor Olav Mørseth , Kjell Bjarne Helland Eli Flakne. Takk!

Stor takk til Publikum. Uten dere , ingen konserter!

Alle samarbeidspartnere, backstage crew, runner crew, sikkerhets crew, lyd, lys, steel hands, vei hjelp, forståelsesfulle naboer, AtB , Trondheim Lyd, arena eiere, den flotte dugnads gjengen fra gode idrettslag, brann, politi , Trondheim Kommune, Bydrift, vi kan fortsette i det uendelige. Dere er alle en del av «Team Trondheim Concerts.»

Til artistene som besøkte oss i år. Dere er alle trøndere!
En ekstra takk til Rune Lem og Live Nation.
Ses snart på konsert.