Maria Mena i Olavshallen4. september 2016

Den 18. oktober er vi, i samarbeid med Live Nation, stolte av å kunne presentere Maria Mena i Olavshallen.

2016 er et viktig år for Maria Mena ettersom det markerer 15 år siden hun fikk platekontrakt og som artist. På de snart 15 årene har det skjedd mye, og Maria har tatt med seg sitt verdensomspennende publikum på reisen hennes. Mena har figurert høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, turnert i store deler av verden, samt at hun har vunnet både Spellemannspris og Edvard Grieg-prisen.

Maria Menas bemerkelsesverdige musikkhistorie har også fanget oppmerksomheten til flere internasjonale artister. Blant dem finner man storheter som Kanye West, John Legend og Sam Smith hvor sistnevnte til og med hevder at musikken til Mena forandret livet hans. Mena og Smith er per dags dato brevvenner, og den soul-inspirerte briten etterspør stadig å få høre ny musikk fra henne.

 

Billetter er i salg hos Ticketmaster nå:
http://www.ticketmaster.no/event/maria-mena-growing-pains-billetter/505823