Bruce Springsteen – Informasjonsfilm18. juli 2016

INFORMASJONSFILM OM SPRINGSTEEN I GRANÅSEN

Bruk gjerne fire minutter til å se denne informasjonsfilmen vedrørende Bruce Springsteen konserten i Granåsen. Det er bare en uke igjen, og det er viktig å komme forberedt til hvordan ting vil fungere før, under og etter konserten.
Verdt å merke seg:

Trondheim Concerts og Live Nation er klare for å presentere Bruce Springsteen for første gang i Trondheim. Dette er den største konserten i Trondheims historie og har en enorm logistikk og arbeidsinnsats bak seg.

Vi ber dere i publikum om å være tålmodige og ta med godt humør, husk at det kan bli litt ventetid både på shuttlebussene og på vei inn på arenaen.
Værmeldingene er veldig varierende, så ta med passende tøy/regntøy og skotøy for en lang kveld på området.

Vi tar en kjapp runde med alt av informasjon, bare en gang til:

TIDSSKJEMA:
Shuttlebussene starter: 1600
Portene åpner: 1630
Konsertstart: ca. 1930
Slutt: ca. 2300 (serveringen er åpen til ca 2400)

SIKKERHET OG INNGANGSKONTROLL:
Det foretas kontroll av billetter, vesker, sekker og bagger ved inngangen.
Matvarer, drikkevarer, flasker, bokser, paraply, klappstoler, dyr, våpen, kamera, opptaksutstyr, selfiestang og laserpenner er forbudt å ta med inn på konsertområdet.
Ørepropper deles ut gratis ved inngangen og i barene.
Det er ingen garderobe ved Granåsen Arena, ta derfor ikke med deg verdigjenstander.

TRANSPORT OG PARKERING:
Det er ingen parkeringsmuligheter i eller ved Granåsen Arena.
Bilveiene i området vil bli sperret for vanlig trafikk fra kl 1400, og frem til etter midnatt når shuttlebussene er ferdige å kjøre.
Stengepunktene vil ligge ved Stavset, ved trafikkmaskinen på Kolstad og Smistadvegen ved Ringvålvegen.

Vi anbefaler alle å reise kollektivt, eller å nå arenaen til fots.
For de som skal sykle, syklene må settes igjen enten ved Shell Granåsen eller i området rundt Kløver Bakeri på motsatt side av veisperringene i Kongsveien.

SHUTTLEBUSS INFORMASJON
Shuttlebussene starter kl 1600 i sentrum, og det er ingen påstigning på vei opp til Granåsen.
Etter konserten starter shuttlebussene umiddelbart etter konsertslutt og kjører til det er tomt på arenaen. Det er tre stopp på vei ned ETTER konserten, Tonstadkrysset, ved Lerkendal/Tempe Kirke og til slutt i sentrum.
MERK: Etter konserten, ikke stress for å komme først til shuttlebussene, det er nærmere 40000 mennesker som skal ut portene, så det er viktig at ikke alle løper ut samtidig. Vær gjerne igjen en liten stund og slå av en prat med venner og familie så det hele forløper med jevn flyt når alle skal hjemover. Serveringen på arenaen stanser først ved midnatt.

Billetter til shuttlebussene MÅ kjøpes på forhånd her:
http://www.ticketmaster.no/…/shuttlebuss-til-granase…/496307
Les mere om shuttlebussene og holdeplassene her:
https://www.atb.no/til-granasen-26-juli-viktig-informasjon-…
For dere som skal parkere i sentrum og ta shuttlebuss videre, les mere her om parkeringsmuligheter. Merk også at det er en ekstra bobilparkering for denne konserten på Pir 1:
https://trondheimparkering.no/ne…/2016/parkering-springsteen

MAT OG DRIKKE:
Det er servering av mat og drikke på området. Det er flere alternativer for både vegetarmat og glutenfri mat. Det er ikke glutenfritt øl til salgs.
Betaling skjer enten med kort eller kontanter.
Merk at det er egne områder for kortbetaling og eget for kontantbetaling.

HANDICAP-OMRÅDE (utsolgt):
På Granåsen har vi et eget HC område. Dette området er helt utsolgt. Her er det solgt egne HC og ledsagerbilletter. Dette er et område på tribunen som er tilrettelagt for HC og rullestolbrukere. Eget HC toalett på dette området.
Ankomst for HC vil være fra Ringvålveien og inn Smistadveien. Når man kommer fram mot arenaen vil man bli møtt av egne verter som anviser videre vei inn mot arenaen. Vi oppfordrer alle HC til å benytte HC taxi inn her. Vi har et begrenser antall HC parkeringsplasser. Samme kjørevei inn. Her er det kun kjøretøy for transport av rullestol og tilreisende HC som kan parkere da det er et begrenset antall plasser.
HC uten HC billetter kan benytte det ordinære publikumsområdet også, da store deler av arenaen er relativt flat med asfalt. Vi vil legge til rette med HC toalett for HC som oppholder seg på det ordinære publikumsområdet.

MERCHANDISE:
Ja, det er flere stands med Bruce Springsteen merchandise. De tar kort og kontant i bodene.

Filmen er laget av Bård Ivar Basmo