Oppvarming til Elton John31. mai 2016

Det blir intet mindre enn to artister som skal varme opp på Elton John konsertene på Sverresborg den 1 og 2 juli.

Dagny har tatt steget fra Tromsø til London, og er spådd en lysende internasjonal fremtid. Hiten «Backbeat» har hatt stor suksess, og både Apple, Tidal og Spotify har konkludert med at dette er noe å se opp for. Låta har i skrivende stund over 16 millioner avspillinger på Spotify, og det kun siden i fjor høst. Hennes første konsert i Trondheim var på årets Trondheim Calling, men nå nå gleder vi oss til å se Dagny i større omgivelser på Sverresborg!

Foy Vance har blitt håndplukket til flere store turneer de siste årene, og den nord-irske singer/songwriter artisten har bl.a. turnert med artister som Ed Sheeran, Snow Patrol og Bonnie Rait. Nå er han med på hele Europaturneen til Elton John, det er nok ikke det siste du hører fra han her.