Bruce Springsteen til Granåsen Arena15. april 2016

Det er med stor glede Trondheim Concerts kan meddele at Bruce Springsteen & The E Street Band kommer til Trondheim for første gang. Anledningen er «The River Tour», som går sin seiersgang for fulle arenaer over hele verden.

At Bruce Springsteen & The E Street Band kommer til Trondheim er historisk. Ikke siden vi arrangerte Iron Maiden på Lerkendal Stadion vil det være samlet så mye publikum på en konsert i Trondheim. Det legges ut 35.000 billetter til konserten.

Å få en av verdens største artister til Trondheim er en drøm som går i oppfyllelse. Vi har jobbet lenge og målrettet for å få til dette. Og lykkes vi med et raskt billettsalg, er det endelige beviset på at Trondheim har tatt steget opp i «Champions League» som konsertby. Det vil bety at Granåsen Arena blir den nye storstua på konsertfronten i Norge. Ingen arena i Norge har like høy publikumskapasitet.

Trondheim Concerts er stolte av å presentere konserter i Granåsen Arena. Det blir et fint supplement til fantastiske Sverresborg Arena. Trondheim har nå to flotte utendørs konsertarenaer. Vi har hatt et meget godt samarbeid med Trondheim kommune og andre aktører i Granåsen. Det har vært viktig for å få til en slik konsert.

Vi er takknemlige for at konsertpublikummet i Trondheim har støttet så godt opp om våre konserter. Det håper vi dere vil fortsette med. Det er helt avgjørende for oss.
Bruce Springsteen er en av verdens største artister. Han trekker fulle hus over hele kloden, og har solgt mer enn 200 millioner plater. Han har spilt i Norge mange ganger, og nå står Trondheim for tur. På den pågående verdensturneen «The River Tour» spiller han blant annet albumet «The River» i sin helhet. I 2013 ble han av Rolling Stone rangert som verdens beste konsertartist.

Vi gleder oss til å se 35.000 oppleve en konsertkveld i Granåsen Arena 26. juli som garantert går inn i historiebøkene. Velkommen!

Konserten er utsolgt!

Det er mulig å kjøpe bussbilletter til shuttlebussene til/fra Granåsen her:
http://www.ticketmaster.no/event/shuttlebuss-til-granasen-arena-bruce-springsteen-26-juli-billetter/496307